OSVOJIO JE SRCA DEVOJČICA, a pred nastup u “PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS” Mateja otkriva da mu se najveći BLAM dogodio u prvoj sezoni!

Izvor: Svet, 29.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVOJIO JE SRCA DEVOJČICA, a pred nastup u “PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS” Mateja otkriva da mu se najveći BLAM dogodio u prvoj sezoni!

U vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice – All Stars” ovog petka u 22 časa na TV Pink očekuje vas poslednja emisija drugog kruga. I ovog petka uživaćemo u muzici devedesetih godina i gledaćemo spektakularne nastupe naših najtalentovanijih zvezdica.
Jedan od takmičara kojeg ćete gledati ovog petka je i Mateja Vukašinović, koji će se predstaviti pesmom “Livin’ la Vida Loca” koju u originalu izvodi grupa Riki Martin.
Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i za njegove drugare, i za Mateju smo pripremili neuobičajena pitanja na koja je rado odgovorio.
Da li i šta pevaš dok se tuširaš?
– Naravno da pevam, realno svi to radimo. Pevam sve i svašta, ali najviše volim da slušam bosa novu.
Čega se bojiš?
– Nemam nikakvu fobiju, ja volim adrenalin. Stvarno nemam fobije, niti se plašim ičega.
Ko je tvoj idol?
– Moji idoli u životu su Novak Đoković i Miloš Biković. Što se tiče stranih zvezda, ima ih mnogo.

Koji je tvoj najveći blam?
– U prvoj sezoni “Pinkovih zvezdica” pevao sam Robija Vilijamsa, imao sam neku ludačku koreografiju i na sceni je bio polustalak, ali mikrofon nije bio pričvršćen dobro za njega. Dok sam igrao, napravio sam okret i kada sam hteo da zapevam na mikrofon, njega nije bilo (smeh). Ja sam tokom igranja gurnuo mikrofon i on je završio na drugoj strani bine.
Kad si bio mali, čime si maštao da se baviš kad porasteš?
– Prvo sam želeo da budem glumac. Imam čak isečak iz novina, kada sam kao mali glumio u Pozorištu na Terazijama. Pisalo je da ću postati veliki glumac ili tako nešto. Ipak sam se na kraju odlučio za pevanje.
Koju supermoć bi voleo da poseduješ?
– Voleo bih da posedujem superbrzinu i da mogu da letim.
Sa kim bi se menjao na jedan dan?
– Menjao bih se sa Spajdermenom.

U kojim situacijama pocrveniš?
– Pocrvenim kada me neko previše hvali, tad se osećam baš nelagodno jer ne znam kako da se ponašam i šta da kažem.
Kada si poslednji put slagao i koga?
– Verovatno sam slagao sad u ovom intervjuu nešto.
Koji je tvoj skriveni talenat?
– Ne znam, skriven je, možda ga otkrijemo uskoro (smeh).
Osim Mateje, gledaćete nastupe Nike Purić, Marine Stanković, Ljiljane Plavšić, Fani Trančeve, Petra Bulatovića, Tatjane Savatić, Žarka Pribakovića, Sare Simić, Dunje Jeličić, Uroša Stankovića i Antonije Gigovske zato ne propustite “Pinkove zvezdice – All Stars” u petak 30. novembra od 22 časa samo na TV Pink!
svetpromo/e-stock/Katarina Mihajlović
The post OSVOJIO JE SRCA DEVOJČICA, a pred nastup u “PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS” Mateja otkriva da mu se najveći BLAM dogodio u prvoj sezoni! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

VEČE NAJBOLJE MUZIKE, PRAVIH EMOCIJA I TEŠKIH ODLUKA: Pinkove zvezdice - All Stars ovog petka donose NEOČEKIVANE KOMENTARE ŽIRIJA! (VIDEO)

Izvor: Press, 30.Nov.2018, 11:30

Ne propustite poslednju emisiju drugog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja. . Po dobrom, starom običaju, vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje "Pinkove...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.