Izvor: Press, 12.Dec.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODABRAO DA IMITIRA SVOG IDOLA U PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS! Da li možete da pogodite ko se krije iza lika legendarnog pevača? (FOTO)

Očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda najgledanijeg šou programa.
Treći krug vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars"očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink, a tema su imitacije. I ovog puta, neko će napustiti takmičenje, zbog čega će naše zvezdice morati dodatno da se potrude >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.



Jedan od takmičara koji će se ovog petka oprobati u imitacijama je i Tomislav Božović, koji će se naći u koži frontmena grupe "Queen", legendarnog Fredija Merkjurija. On će izvesti pesmu "Bohemian Rhapsody", a nama je otkrio kako se pripremao za nastup, da li je zadovoljan dosadašnjim komentarima, ali i zbog čega se odlučio za ovu imitaciju.




Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija


'Queen' mi je omiljena grupa, a Fredi je moj najveći idol, tako da nije bilo dileme oko toga koga ću imitirati - rekao je Toma i dodao da nije imao mnogo vremena da spremi ovaj nastup.


Imitaciju sam spremio za bukvalno dva dana, jedan ceo dan sam non stop preslušavao pesmu. Uspeo sam da za dva dana pripremim ovaj nastup i nadam se da će sve proći dobro.


Iako sada moraju dodatno da se potrude oko scenskog nastupa, ali i da pevački budu dobri, Toma kaže da mu to ne pada teško.



Nije lako, ali nije ni mnogo teško, bar meni. Ja uživam u spremanju celokupnog nastupa - rekao je ovaj talentovani dečak.



Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija


Toma je za sada zadovoljan komentarima žirija, i kako sam kaže, očekivao je da budu stroži nego u prethodnim sezonama.



Zadovoljan sam komentarima žirija, kao i svaki put do sada. Trudim se da usvojim njihove kritike i nadam se da će primetiti to u ovom nastupu. Očekivao sam da žiri bude strog, jer se sada takmiče superfinalisti i finalisti prethodnih sezona. Jednostavno, toliko smo dobri da su i oni morali da podignu kriterijume. Ipak moraju da izaberu najbolju zvezdicu među najboljima - objasnio je Toma.


Kako je izgledala njegova imitacija Fredija Merkjurija, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 14. decembra od 22 časa samo na TV Pink!



Pored Tomislava u imitacijama će se ovog petka oprobati i Lena Stamenković, Darija Vračević, David Marković, Milica Ilić, Žarko Pribaković, Katarina Radulović, Teodora Marković, Igor Lazarević, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.






Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.