NOVI POSAO ANE MIHAJLOVSKE! Posle voditeljskog poziva ovo je SASVIM NEOČEKIVANO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI POSAO ANE MIHAJLOVSKE! Posle voditeljskog poziva ovo je SASVIM NEOČEKIVANO

Bitno da uživa

Za Anu Mihajlovski kažu da je zahtevna baš zato što je profesionalna i da ništa ne prepušta slučaju ni trenutku. Međutim, ona je opet ubedila ljude da s njom nikad nije dosadno, ali i da takva šuškanja sigurno nisu tačna. Ova godina je za nju bila dobra, ali kako ona kaže, ne i najbolja, a najbolje i najgore trenutke sumirala je sa nama.

ODJE*ITE SVE: Nikad brutalnija novogodišnja čestitka Slobe Radanovića! (FOTO)

Godina 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za vas bila pobednička samim tim jer vas publika gleda u „Pinkovim zvezdicama”, a ljudi komentarišu da ste konačno dobili format u kom ste savršeni.

- Pinkove zvezdice su projekat koji postoji već punih pet godina kod nas. Pre bih rekla da sam se pridružila kao gost jednom uigranom timu koji nosi tu emisiju. Drago mi je da su utisci pozitivni, uživam u druženju i smejanju sa decom.

Šuška se da će vaše novo zanimanje biti i blogerka. Kako ste došli na tu ideju?

- Nije to neka neočekivana i nelogična odluka, a zanimanje neću menjati. Naprotiv, kao TV lice i medijski radnik smatram potpuno razumnu ideju da nastavim da se razvijam i usavršavam kroz inovativne i aktuelne medijske formate koji su nam dostupni danas, od pisanja za blog do Jutjub kanala za vlog. Pokušavam da napravim nešto malo drugačije od svega što postoji kod nas, a opet da to budem ja.

HIT VIDEO! Već imamo ISPALU GODINE!!! Bajaga rastužio voditelja, NIJE MOGAO DA NASTAVI PROGRAM!

Šta vas privlači u tome da svoj privatan život i iskustvo delite s ljudima koje ne poznajete?

- Blog ili vlog ne podrazumevaju da delite privatan život, već više svoje stavove i razmišljanja na određene teme koje su bliske ljudima. Definitivno jeste sve kroz moju prizmu, način na koji delim neka svoja zapažanja, istražujem ili ispitujem, ali je daleko od deljenja privatnosti.

Nedavno ste javno rekli da osuđujete sve one koji razvedene žene nazivaju polovnjačama. Jeste li doživeli to na svojoj koži pa ste rešili da podržite one koji su se našli u istoj situaciji kao i vi?

- Mnoge razvedene žene na Balkanu iskuse da ih neko tako nazove, često i u šali. Smatram da ljude ne treba definisati ni određivati na taj način, da li su u braku, da li su u vanbračnoj zajednici, da li su razvedeni, da li imaju decu ili ne... Nemam ništa ni protiv čijeg mišljenja, ali ne slažem se s tim da razvedena žena vredi manje nego razvedeni muškarac. To je bila suština mog malog intimnog bunta u okviru ličnog posta na Instagramu.

HIT VIDEO! Već imamo ISPALU GODINE!!! Bajaga rastužio voditelja, NIJE MOGAO DA NASTAVI PROGRAM!

Imate li u planu neki novi TV projekat?

- Kada radite uglavnom zabavne licencirane projekte na televiziji, nije moguće planirati ih i ne zavise isključivo od vas. U međuvremenu počela sam da radim na postavci jednog novog kanala na Jutjubu, jednostavno spojili smo se nas par koji imamo iskustva u radu na televiziji i odlučili smo da napravimo nešto novo i drugačije za internet publiku. Ko zna, možda to bude upravo ono pravo za mene.

Kako bi izgledala idealna emisija koju biste vi radili?

- Nešto najpribližnije tome jeste edukativno-zabavni sadržaj koji prevazilazi granice naše zemlje. Ne znam da li smem da iskoristim parolu “svetsko, a naše”, pitko i zabavno za sve koji razumeju naš jezik.

Koje su vam želje za narednu godinu?

- Uh, želje... Znaš kako, želim sve ono što nisu klasični pokloni: vreme, sreću, prijatelje, snove, nadu, ljubav i zdravlje. Jedva čekam da prođe ova novogodišnja euforija i da se vratimo svi u normalu jer vreme ide i nema nazad, a toliko toga je pred nama!

Željko Vasić kao ŠABAN ŠAULIĆ! Spektaktularan snimak ODUŠEVIO JAVNOST: Kakav apsolutni CAR (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.