NATAŠA SE OGLASILA PRE POČETKA: Počelo SUPERFINALE Pinkovih zvezdica, a pevačica UPUTILA ovu poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA SE OGLASILA PRE POČETKA: Počelo SUPERFINALE Pinkovih zvezdica, a pevačica UPUTILA ovu poruku!

Emotivno!

Večeras je veliko veće za sve koji su pratili takmićenje Pinkove zvezdice. Naime, počelo je superfinalno veče gde će se dvanaest takmičara predstaviti i boriti za prvo mesto.

Na velelepnoj sceni večeras će svoj talenat predstaviti: Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << David Marković, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska.

Linije za glasanje su otvorene za sve koji bi da podrže svog favorita.

Žiri se naravno okupio u istom broju i tu su Kija Kockar, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Milan Stanković.

Nataša Bekvalac se oglasila pre samog početka.

- Draga moja deco, želim da večeras blistate, da letite na krilima svojih talenata i slobode, da se vaši veliki i moćni glasovi čuju daleko, da pevate iz vaših čistih srca i želim da znate da mi je bila čast što sam bila vaša 'žirica emocija'. Nadam se da sam vam poslužila, što se mene tiče od svakog od vas mnogo sam naučila o muzici, životu i ljubavi. Želim vam 'dobar vetar' na večerašnjoj muzičkoj plovidbi. Ja ću vam držati fige i navijati da pobedi ljubav - napisala je Nataša na Instagramu pred početak večerašnje emisije.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 28, 2019 at 12:02pm PDT

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.