Iznenađenje u Pinkovim zvezdicama: On će ovog petka menjati Gocu Tržan! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje u Pinkovim zvezdicama: On će ovog petka menjati Gocu Tržan! VIDEO

Nova emisija Pinkovih zvezdica doneće i promene u žiriju, jer će na mestu Goce Tržan sedeti neko drugi, ko je veoma dobro poznat publici.

U pitanju je niko drugi do Milan Stanković, koji je prethodne dve sezone bio stalni član žirija, a ove sezone je već nekoliko puta gostovao u ulozi zamene. Ovog petka on će dati svoj preki sud, ali nema sumnje da će biti pravedan. Zasigurno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pinkove zvezdice su već sad došli u fazu kada samo nijanse odlučuju, a ko će napustiti takmičenje, videćemo u petak od 22 sata na televiziji Pink.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZMENA U ŽIRIJU PINKOVIH ZVEZDICA! Stigla zamena za Gocu Tržan

Izvor: Blic, 03.Maj.2017

Takmičare će u novoj epizodi Pinkovih zvezdica umesto takozvane Grdane, kako zovu pop pevačicu Gocu Tržan, sačekati drugi član žirija...- Ja sam vam rekla odavno, nemojte izbacivati decu, izbacite Gocu - našalila se Leontina na samom početku emisije, piše Pink.rs...Ovog petka u crvenoj stolici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.