Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Sergej Ćetković odlazi iz “Pinkovih zvezdica”?

Situacija sa žirijem Pinkovih zvezdica, iz dana u dan je čini se sve neizvesnija. Iako je snimanje već počelo, nije iskčljučeno da bi moglo biti još promena. Naime, umesto Milana Stankovića stolicu je zauzela Kristina Kija Kockar. Ovaj potez izazvao je mnogobrojne komentare i negodovanja, a sastav žirija vrlo brzo po njenom dolasku je ponovo The post I Sergej Ćetković odlazi iz “Pinkovih zvezdica”? appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Emisija “Paparazzo lov” KIJA OPET POSETILA LEKARA, IVANA SELAKOV U NABAVCI BEJBI OPREME

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018, 13:09

U novom izdanju emisije “Paparazzo lov”, u sredu od 22 sata na TV Pink, imaćete priliku da se uverite da je prva pobednica “Zadruge”, Kristina Kockar, nastavila da posećuje lekare. Ovog puta je uslikana ispred jedne privatne ultrazvučne ordinacije. I dok ona živi velikom brzinom, njen bivši...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.