Glamur za najbitniji dan savakog maturanta: Prvi Maturski festival 6. i 7. maja u Beogradu!

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamur za najbitniji dan savakog maturanta: Prvi Maturski festival 6. i 7. maja u Beogradu!

Prvi put u Beogradu, u organizaciji udruženja Just in time, održava se dvodnevni Maturski festival, koji će otvoriti poznata youtuberka i učesnica Pinkovih zvezdica Ruža Rupić promocijom svoje nove pesme "Sama sebi dovoljna".

"Pesma je poklon svima onima, koji su me podržali, kruna tri jubileja koja su mi se dogodila proteklih dana – 200.000  pratilaca na Instagram profilu, 100.000 pratilaca na mom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << youtube kanalu i milion pregleda na mojoj prvoj pesmi "Slatko mi je", izjavila je Ruža Rupić. "Pošto je moda veoma bitan deo mog života, ovo je bila izvrsna prilika da spojim svoje dve ljubavi", dodala je ona.  U programu svecanog otvaranjau subotu u 12h ucestvovace takodje youtuberke Lea Stankovic i Nađa Stanojević. Tokom dva dana, koliko traje Maturski festival, maturanti će imati priliku da u ekskluzvnom prostoru Club City Hall-a po specijalnim cenama sebi obezbede kvalitetne dizajnerske kreacije za  jedan od svojih najznačajnijih dana u životu.

"Kreatori i umetnici će se potruditi da posetioce festivala i mnogobrojne poznate ličnosti, koji će prisustvovati ovom nesvakidašnjem dogadjaju, stilizuju tako da im pokažu kako bi maturant star izmedju 15 I 18 godina trebalo da izgleda na proslavi mature", izjavila je Vesna Milošević, kratorka i jedna od organizatora festivala. "Želimo da naučimo mlade ljude šta su prave vrednosti u modi, kako bi izbegli kič, koji se svakodnevno plasira", dodala je ona.

Festival će biti zatvoren modnom revijom na kojoj će modele naših poznatih kreatora nositi  poznati  youtuberi, glumci i pevači. Program revije, koja će biti održana u nedelju 7. maja vodiće poznata voditeljka i tekstopisac Biljana Spasić i DJ BEGE FANK. Na prvom Maturskom festivalu "Just in time" biće predstavljene kolekcije najpoznatijih srpskih dizajnera, prikazane na aktuelnim nedeljama mode - Boška Jakovljevića, Snežane Dakić, Danijele Bozic,Vesne Milosevic,Milene Radovic,Vladimir Di Krupsky ,modnog ateljea Amo Lusso, modne kuce AMC Afrodite Mode Collection( za koju kreiraju poznati kreatori)... Tu je i veliki izbor torbi kuće Le'Mon, nakita ELM Jewelry, a maturanti mogu da se upozaju i sa vrsnim make up majstorima brenda Inglot, Elite Natašea Brašanac,frizerske i make up akademije Vergas, majstorima za iscrtavanje obrva DB Jovana Stojkovića. Na festivalu će biti predstavljena  i bogata ponuda kozmetičkih proizvoda i proizvoda za negu tela Aquatonale beauty salona, kao i ponuda luksuznih modela Limokinga, koji će poseban dan svakog maturanta učiniti nezaboravnim.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.