Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je zamenio Kiju u Pinkovim zvezdicama!

Danas se u Pinkovom studiju u Šimanovcima snimaju nove epizode omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, “Pinkove zvezdice – All stars”, a talentovani klinci su i ovog puta spremni da zablistaju u punom sjaju i da svojim nastupima oduševe, kako žiri, tako i publiku. Ono što mnogi nisu očekivali jeste njegov povratak! Naime, kako je članica stručnog žirija The post Evo ko je zamenio Kiju u Pinkovim zvezdicama! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NATAŠA BEKVALAC ZA SD progovorila o ČETVRTOM BRAKU - Vide da sam loše sreće, pa... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018

Veruje u ljubav...Pevačicu Natašu Bekvalac zatekli smo na snimanju muzičkog šoua ''Pinkove zvezdice - All Stars'' u studiju u Šimanovcima. Ona se ove sezone takmičenja, odazvala pozivu i postala člana žirija, a po svemu sudeći se u toj ulozi jako dobro snašla...KLJUČNA ULOGA Jelene Karleuše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.