TRI GRACIJE IZ PINKOVIH ZVEZDA ULAZE U ZADRUGU I PORUČUJU: Ovo NIKADA ne bismo uradile u RIJALITIJU! (FOTO)

Izvor: Press, 06.Sep.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI GRACIJE IZ PINKOVIH ZVEZDA ULAZE U ZADRUGU I PORUČUJU: Ovo NIKADA ne bismo uradile u RIJALITIJU! (FOTO)

Seks bombe iz najpopularnijeg muzičkog takmičenja oduševile su sve gledaoce Televizije Pink na samom početku rijalitija "Zadruga".
Foto: Printscreen
Druga grupa takmičara uselila se u novoizgrađeni grad, a onda je došlo na red predstavljanje tri seks bombe iz "Pinkovih zvezda" - Sare Reljić, Andrijane Radonjić i Zorane Stefanov.
- Od mene možete očekivati pozitivnog lika, nekomg >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ko zabavlja ljude. Ne može da mi se dsi ljubav u "Zadruzi", ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć - rekla je Sara, a potom se predstavila i Andrijana Radonjić.
- Nikada se ne foliram. U konfliktnim situacijama sam živa vatra, nemoj me dirati, a ko me udariš tamo gde ne treba, pazi se - zapretila je treća po redu Pinkova zvezda Zorana Stefanov.
Njih je publika u studiju Televizije Pink dočekala ovacijama, a sve tri dame bile su saglasne u jednom - da im se seks pred kamerama u rijalitiju "Zadruga" neće dogoditi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDAN OD NJIH ĆE SE OŽENITI U ZADRUZI! Devojke PALE U TRANS kada su u studio ušetala NJIH TROJICA! (FOTO)

Izvor: Press, 07.Sep.2017, 00:01

Po svemu sudeći, u najimpresivnijem rijalitiju do sada doći će i do sklapanja braka! . Foto: Printscreen. Posle tri gracije iz Pinkovih zvezda, gledaocima "Zadruge" predstavili su se mladići koji će, nema sumnje, privući...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.