TRAČ PARTIJA: Sloba se sastao sa bivšim zadrugarima, a onda im se pridružila i kraljica SKANDALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAČ PARTIJA: Sloba se sastao sa bivšim zadrugarima, a onda im se pridružila i kraljica SKANDALA

Okupljanje...

Rijaliti učesnici Bora Santana i Bane Čolak stekli su veliku popularnost tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga" kada su pokazali koliko su duhoviti radeći zabavnu emisiju na talasima radija Amnezije.

Voditelji nastavljaju ponovo druženje i to na crnogorskom primorju gde ih je sačekalo mnoštvo fanova. Njima se pridružio i bivši učesnik "Zadruge" i Pinkova zvezda Sloba Radanović.

A post shared by BANE ČOLAK OFFICIAL (@banecolak_13) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jul 15, 2019 at 4:15am PDT

Bane je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa opisom "Braća na okupu" gde se može videti da rijaliti prijateljstvo još uvek traje i da su se bivši zadrugari sreli kako bi razmenili utiske, iskustva, ali i poneki trač.

Da trač partije ne prestaju ni tokom celog dana pokazuje i stori Mine Vrbaški. Kraljica skandala u "Zadruzi" je takođe došla da se zabavi sa bivšim rijaliti cimerima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.