Svađa Ane Mihajlovski i Kije: “Poslaću ti magnet sa mojim likom da imaš za frižider iz kog ti iskačem!”

Izvor: Svet, 25.Mar.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa Ane Mihajlovski i Kije: “Poslaću ti magnet sa mojim likom da imaš za frižider iz kog ti iskačem!”

Već u prvim minutima “Pinkovih zvezda”, novog talent šou-programa, izbila je manja svađa između voditeljke Ane Mihajlovski i jedne od članica žirija – Kije Kockar.
Naime, pobednici “Zadruge” nije se dopalo to što je voditeljka prilikom uvodnih reči rekla da na nju mnogi reaguju rečima: “Ijaoj, opet ova…”.
“Tako možda samo ti reaguješ, ali poslaću ti magnet sa mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << likom da imaš za frižider, pošto već kažeš da ti iskačem iz frižidera. Ali pošto ja nemam vremena reći ću produkciji da ti oni to pošalju”, odgovorila joj je Kija.
Ipak, veći verbalni sukob je sprečila Dušica Jakovljević koja je “pecnula” Kockarevu rečima:
“Kiji još samo preostaje da se takmiči u “Pinkovim zvezdama” i da ocenjuje samu sebe”, našalila se Dušica, na šta se nadovezao Slobodan Radanović konstatacijom da će bivšoj supruzi prepustiti i svoju stolicu jer ona “vredi za dva člana žirija”.
“Ljudi su rekli da ću nestati za godinu dana, ali ja kažem da ću izgoreti i za mesec dana koliko obaveza imam”, našalila se na vlastiti račun Kija.
svetsvet
The post Svađa Ane Mihajlovski i Kije: “Poslaću ti magnet sa mojim likom da imaš za frižider iz kog ti iskačem!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.