Šta zna dete šta je VANREDNO stanje! Nadežda Biljić se PORODILA!

Izvor: Svet, 17.Mar.2020, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta zna dete šta je VANREDNO stanje! Nadežda Biljić se PORODILA!

Nadežda Biljić i Toma Panić dobili sina i nazvali ga Longo?!?! Pinkova zvezda i učesnica Zadruge, Nadežda Biljić porodila se pre četiri dana i svom izabraniku, manekenu Tomi Paniću kojeg je i upoznala i zavolela u Zadruzi, podarila sina kojem su dali ime Longo!
Prelepe vesti s javnošću podelio je ponosni otac.

– Želim da vas obavestim da smo Nadežda i moja malenkost postali roditelji 12. marta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 2020. godine. Rodio se sin Longo! U svoj ovoj epidemiji mi smo srećni što se pre vremena rodio jer je na sigurnom mestu. Nadežda se dobro oseća – pohvalio se maneken, kojem od trenutka kada je objavio vest ne prestaju da pristižu čestitke.
SCANDAL!PRINTSCREEN, INSTAGRAM
The post Šta zna dete šta je VANREDNO stanje! Nadežda Biljić se PORODILA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OPTUŽILI JE DA DETE NAZIVA PO PSU Nadežda je otkrila zašto su ona i Toma sinu dali ime Longo i razlog je TUŽAN

Izvor: Blic, 17.Mar.2020

Nadežda Biljić i Toma Panić pre pet dana dobili su sina kog su nazvali Longo, a mnogi su se pitali zbog čega su odlučili da nasledniku daju baš ovo neobično ime.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.