ŠOKANTNE IZJAVE! Andrijanin otac: Luni je u genima DA BUDE FUFA!

Izvor: Svet, 21.Mar.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNE IZJAVE! Andrijanin otac: Luni je u genima DA BUDE FUFA!

Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde Andrijane Radonjić, postao je jedan od takmičara rijalitija Zadruga, a već pri ulasku u najpopularniji rijaliti Duško je napravio haos.
On je prvo osuo paljbu po Luni Đogani.
“Lunino ponašanje je ogledalo porodice iz koje potiče. Luni je u genima da se ponaša slobodno pred kamerama! Jednostavno, ona je vaspitana u skladu sa karakterom njenih roditelja. Luna očigledno voli da se ponaša fufasto i to je njen izbor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nemam ništa protiv nje i verujem da joj nije lako da nosi breme porodice Đogani”, rekao je Duško za Alo.
alo/svetSvet
The post ŠOKANTNE IZJAVE! Andrijanin otac: Luni je u genima DA BUDE FUFA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŠOKANTNE IZJAVE! Andrijanin otac: Luni je u genima DA BUDE FUFA!

Izvor: Press, 22.Mar.2018, 20:00

. Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde Andrijane Radonjić, postao je jedan od takmičara rijalitija Zadruga, a već pri ulasku u najpopularniji rijaliti Duško je napravio haos. On je prvo osuo paljbu po Luni Đogani.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.