PUBLIKA JE ODLUČILA: Proglašeni pobednici Pinkovih zvezda - all talents! Kući idu bogatiji za TRI MILIONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUBLIKA JE ODLUČILA: Proglašeni pobednici "Pinkovih zvezda - all talents"! Kući idu bogatiji za TRI MILIONA

Gotovo je!

Proteklih nekoliko meseci publika je uživala u nastupima takmičara koji su svoje talente predstavili kroz takmičenje "Pinkove zvezde - All Talents". Večeras je održana finalna emisija ovog serijala.

12 naboljih takmičara po odluči žirija predstavilo se večeras, a publika je sve vreme glasala putem SMS poruka. Kada su nastupi prošli, linije su se zatvorile i došlo je vreme da se proglasi pobednik.

Sanja Mikić i Piksi i Zeka su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najviše procenata vaših glasova, a publika je odlučila da prvo mesto i glavnu nagradu od 3.000.000 dinara osvoje Piksi i Zeka!  U studiju "Pinkovih zvezda - All talents" došlo je do opšteg oduševljenja, a članovi žirija Kija Kockar, Sloba Radanović, Dušica Jakovljević, Žika Todorović i Damir Handanović i ostali takmičari odmah su čestitali pobedniku.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.