Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Sloba Radanović izgledao dok se takmičio u Pinkovim zvezdama!

Pevač Slobodan Radanović izaziva veliku pažnju domaće javnosti učešćem u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ”Zadruga”. O Slobinom ljubavnom životu spekuliše se mesecima, a emotivna veza koju je otpočeo u rijalitiju sa Lunom Đogani i time javno prevario suprugu Kristinu KIju Kockar naišla je kako na osude, tako i na podršku pojedinaca koji glasaju The post Ovako je Sloba Radanović izgledao dok se takmičio u Pinkovim zvezdama! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kijina majka pobesnela: Sve stvari koje imaju sam kupila JA, Sloba ne može ljubavnici ni TOSTER da pokloni

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2018

Dok mnogi komentarišu da sedi na dve stolice, izgleda da Slobodan Radanović, planira da i nakon izlaska nastavi u tom smeru. Naime, pošto je Luni Đogani otkrio da će joj za useljenje u novi stan pokloniti toster koji ima kod kuće, Nadica Zeljković kaže da pevač ne može da pokloni ono što nije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.