OVDE ĆE DOVESTI LUNU! Kijine stvari SVUDA - videli smo Slobinu SOBU, ali OVO nismo očekivali! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVDE ĆE DOVESTI LUNU! Kijine stvari SVUDA - videli smo Slobinu SOBU, ali OVO nismo očekivali! (FOTO)

Sloba je otvorio vrata svog doma.

Slobu Radanovića upoznali smo u prvoj sezoni "Pinkovih zvezda", u kojoj je osvojio simpatije publike svojom harizmom, iako nije izašao kao pobednik.

Međutim, mladog pevača je proslavilo učestvovanje u rijalitiju "Zadruga" gde je osvojio i zaintrigirao publiku vezom sa ćerkom poznate pevačice Anabele Atijas, Lunom Đogani.

Uplovio je u ljubavne vode sa blogerkom Lunom iako je u braku sa Kristinom Kijom Kockar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je izazvalo brojne komentare i osude, međutim on nije odustao od svoje ljubavi i zbog toga je na pragu razvoda sa svojom suprugom.

Sloba je pre ulaska u "Zadrugu" predstavio stan u kome žive njegovi roditelji. Donedavno je kao Kijin suprug živeo u njenom stanu, a pošto će se, kako stpoje stvari, razvesti, pretpostavljamo da će nakom završetka rijalitija baš ovde nastaviti svoj život sa svojom novom izabranicom.

Ipak, ono što nam je zapalo za oko jeste to što se na svakom koraku nalaze pokloni među kojima su baloni u obliku srca, lampa u obliku reči "ljubav", poruke, sveće... Na osnovu toga možemo da zaključimo da se za dekoraciju stana ipak pobrinula njegova supruga Kija, što se verovatno Luni i neće dopasti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.