Izvor: Press, 15.Okt.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO PREBOLJEVA MIKIJA: Nadežda završila s Borom u krevetu, a pao je i poljubac! (VIDEO)

Nadežda se lagano uvukla pod Borinu postelju
Nadežda se lagano uvukla pod Borinu postelju
Između Nadežde Biljić i Bore Santane su se tokom prethodne rodile posebne simpatije. Naime, iako kamera nije uspela da zabeleži njihov poljubac, Pinkova zvezda se pohvalila da su se njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dvoje poljubili na blic, a potom i završili zajedno u krevetu.
Drugog poljupca nije bilo, a da li je Bora napravio šalu sa Nadeždom ili između njih dvoje postoje emocije, s obzrom na to da se duži vremenski period poznaju, ostaje da saznamo.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

“Beži da ti ne bih je*ao mamu!” Nikad gora svađa Mikija i Nadežde, posle stravičnih uvreda ona se zarekla da nikad neće progovoriti sa njim! (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Okt.2018, 11:34

Prošle noći Bane Čolak je kao ovonedeljni vođa birao potrčka, za prvog potrčka izabrao je Mikija Đuričića, a kako bi bilo što zanimljivije on je za drugog potrčka izabrao Nadeždu Biljić.. – Na žalost gledaocima neće biti zanimljivo, priče neće biti, seksa neće biti – rekla...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.