Izvor: Press, 13.Jul.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON ĆE IH I POSLE RAZVODA SPAJATI: Sloba otkrio šta će to deliti sa Kijom i kada se rastanu! (VIDEO)

Putevi će im se, po svemu sudeći, često ukrštati.
Pinkova zvezda i jedan od najpopularnijih bivših zadrugara, Slobodan Radanović sinoć je gostovao u emisiji Rade Radenović "Rada sam".



On je ovom prilikom pričao o mnogim temama koje u Beloj kući nije spominjao, a u program su se neprestano uključivali i verni gledaoci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<



Autor: Televizija Pink


I dok su ga neki kudili, drugi gledaoci su imali samo reči hvale za Radanovića. Jedna gospođa izrazila je želju da Sloba peva na njenom veselju, a on je objasnio na koji način ga može kontaktirati a zatim otkrio i nešto što je mnoge začudilo.



Goran Lečić je moj menadžer, možete ga pozvati i raspitati se o svemu. Naravno ja ću izaći u susret koliko god mogu. Čuo sam da jeste on i Kristinin menadžer, rekao mi je da jeste. Ja sam od starta želeo da sarađujem sa njim, ako je to ona izabrala, mislim da je učinila pravi potez - rekao je Radanović.



Autor: TvPink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: MIKI PONOVO OSTAO BEZ DINARA? Slučajni prolaznik mu je pozajmio novac, evo šta je Đuričić uradio! (VIDEO)



Izgleda da će Slobu povezivati zajednički menadžer sa suprugom Kristinom Kijom Kockari kada potpišu papire za razvod braka, kao što su naveli da će uraditi.



Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.








 




Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.