NISU U DOBRIM ODNOSIMA: Evo zašto je LUNA okončala vezu sa SVEŠTENIKOM pre Zadruge!

Izvor: Press, 05.Dec.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU U DOBRIM ODNOSIMA: Evo zašto je LUNA okončala vezu sa SVEŠTENIKOM pre Zadruge!

Nisu na istim talasnim dužinama.
Luna Đogani ne prestaje da bude u žiži javnosti zbog svih događaja u "Zadruzi" u kojima je ona glavni akter. Kako njen ljubavni život najviše prvlači pažnju medija trenutno, javnost je počela da se interesuje i za njene bivše momke, a malo je poznato da je jedan od njih i pevač " >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pinkovih zvezda" Georgije Kovačević, poznat po tome što je završio bogosloviju.
Naime, njih dvoje su se prošle godine dugo dopisivali, a onda je sve okončano zbog toga što je sveštenik, navodno, izuzetno razočarao Lunu.
Ja kad volim, uvek loše procenim - napisala je Luna baš u vreme kada je prekinula kontakt sa Georgijem.



Pored svega ovoga i Georgijeva izjava o Luni samo je dodatno podgrejala sumnje da ovo dvoje mladih nisu ostali u dobrim odnosima.




Moj je utisak da je Luna jako razmažena i nezrela devojka. Nakon svega, drago mi je što između nas nije uspelo, a Slobi i njoj želim svu sreću - izjavio je Georgije.




 


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.