Izvor: Press, 18.Okt.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJ NARODNE MUZIKE BIO JE VAN SEBE DOK JE ON PEVAO U PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo kako je zadrugar MOĆNOG GLASA POSTAO KUM ŠABANA ŠAULIĆA! (VIDEO)

Svi su bili bez daha dok je Supermen bio na sceni.
Pevač Marko Stolić odmah po ulasku u "Zadrugu" izdvojio se među ostalim takmičarima svojim glasom koji sve ume da ućutka kada on odluči da zapeva.








 



On tamo važi za učesnika koji uveseljava ostale i svima ume da nađe žicu, a tako je bilo i dok se takmičio u trećoj sezoni Pinkovih zvezda.








 



Osim zbog moćnog vokala, on je odskočio i zbog svog karakterističnog izgleda odmah na početku takmičenja u kom je uspeo da dogura čak do superfinala u kom je zauzeo drugo mesto.








 



Već prvim pojavljivanjem on je dobio nadimak koji ga je pratio kroz celo takmičenje, a nadenuo mu ga je niko drugi do kralj narodne muzike - Šaban Šaulić!




Autor: TV Pink Printscreen


Pevač je odmah primetio da Stolić mnogo podseća na Klarka Kenta, pa ga je nazvao Supermenom, komentarišući da taj nadimak priliči i njegovom izgledu i njegovom glasu.




Autor: TV Pink Printscreen


Šaban se posebno oduševio njegovim izvođenjem pesme Željka Joksimovića "Nisam te zbog lepote voleo", pa je usledio komentar koji će Marko sigurno pamtiti celog života.








 



- E pa ovako, Supermene, Boga mi si i otpevao kao Supermen! Svaka čast! Mnogo lepo, sa puno emocija, vidi se da si uživao dok si pevao! Bravo, Klark Kent - rekao je tada Šaban Šaulić, a kako je takmičenje odmicalo odgovorno je tvrdio da Stolić nema razloga da se plaši za svoju karijeru.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.