KONAČNO PRIZNANJE! Nakon Zadruge 1 Kija i Sloba se ljubili, a sada su u VEZI? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO PRIZNANJE! Nakon "Zadruge 1" Kija i Sloba se ljubili, a sada su u VEZI? (VIDEO)

Šta vi mislite?

Kristina Kija Kockar, Dušica Jakovljević, Sloba Radanović, Damir Handanović i Srđan Žika Todorović, članovi žirija "Pinkovih zvezda" gostovali su večeras u emisiji "Amidži šou".

Voditelj Ognjen Amidžić i njegov kreativan tim smislio je niz škakljivih pitanja za svoje goste, a među prvima je bilo za Slobu: "Luna ili Kija", na šta je Radanović odgovorio u korist bivše supruge.

- Da li si poljubio Kiju, ne u obraz, makar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom nakon završetka "Zadruge" - bilo je pitanje za Slobu.

Radanović je odbio da odgovori na ovo pitanje, pa je morao da popije čudnu tečnost u čaši, a sledeće pitanje bilo je za Kiju.

- Od završetka "Zadruge" pa do danas koliko si emotivnih pertnera promenila - glasilo je pitanje za Kockarevu.

- Jednog, nisam ga promenila, još uvek ga imam - navela je Kija, a onda joj je Sloba dobacio.

Aj popij to i ćuti - rekao je Radanović.

Ovo je izazvalo opšti smeh u studiju i aplauz publike, a kada su se ovacije stišale Kija je objasnila da njen novi dečko nije poznat javnosti, ali da ga je već sada upoznala sa svojom majkom.

Kija i Sloba su svojim ponašanjem i odogovorima potvrdili spekulacije da su opet zajedno.

NAJBOLJA G*ZA ESTRADE! Pevačica je upecala poznatog fudbalera - pogledajte kako VRCKA! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAD JE SVE JASNO! Sloba u Amidži šouu nije hteo da kaže da li se ljubio sa Kijom posle Zadruge!

Izvor: Svet, 20.Mar.2019

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović gostovali su u esmiji “Amidži šou”, gde su ih sačekala i neka škakljiva pitanja.. U pitanju je igra “Ili ili”, a prvi je odgovor na škakljivo pitanje morao dati Sloba.. – Da li si poljubio Kiju makar jednom, ne u obraz, nakon...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.