KIJA O SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA NA TV PINK: Bilo mi je kao u LEGLU ZMIJA, a od većine njih SAM POPULARNIJA!

Izvor: Svet, 16.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA O SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA NA TV PINK: Bilo mi je kao u LEGLU ZMIJA, a od većine njih SAM POPULARNIJA!

Pošto je poklopila Luninog fana, Kockareva je odlučila da se razračuna i sa kolegama na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink.
Glavna tema je i dalje bio njen vrtoglav uspeh, kao i veliko interesovanje medija za pobednicu “Zadruge”.
Na pitanje da li smatra da je popularnija od ostalih kolega koji su s njom delili binu, odgovorila je da jeste.
– Popularnija sam od polovine pevača ovde –kazala je Kija, a zatim se osvrnula i na komentare pojedinih estradnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zvezda da joj nije mesto u žiriju “Pinkovih zvezdica”, da je njena slava instant, te da bi joj bilo bolje da se mane mikrofona:
– Nije mi bilo lako da dođem danas ovde u leglo zmija, mojih kolega. To je sve što ću reći.
Posle ove opaske, vlasnica hita “Ne vraćam se na staro” na snimanju se srela sa kolegama koje je prozvala, ali nije želela da otkrije na koga je tačno mislila.
Na sceni su osim nje bili i Radiša Trajković Đani, Marko Bulat, Dejan Matić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, ali i Kijine cimerke iz rijalitija Sanja Stanković, Sara Reljić i Andrijana Radonić. One su mamile uzdahe svojih kolega, baš kao i Tamara Milutinović, Jadranka Barjaktarević i Mia Borisavljević.
SvetRajko Ristić
The post KIJA O SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA NA TV PINK: Bilo mi je kao u LEGLU ZMIJA, a od većine njih SAM POPULARNIJA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NAKON NAPADA NA KIJU KOCKAR, pobednica "Zadruge" UNIŠTILA SRPSKU ESTRADU komentarom - Leglo zmija...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018

Oštro!..Kristina Kija Kockar se našla na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa i na pitanje novinara da prokomentariše kako se snalazi u toj ulozi, ona je rekla:..- Popularnija sam od polovine pevača ovde - kazala je Kija, a zatim se osvrnula i na komentare pojedinih estradnih zvezda da joj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.