Izvor: Press, 18.Okt.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD JE ALEKSA IZLAZIO NA SCENU IZ PUBLIKE SU SE ČULI VRISCI: Ovako je najpoželjniji zadrugar izgledao dok se takmičio u Pinkovim zvezdama! (VIDEO)

Od prvog nastupa zapazili su ga i publika i žiri.
Mladi pevač Aleksa Savić istakao se u "Zadruzi" svojom lepotom i šarmom koji su sve ukućanke primetile, dok su svi učesnici bez izuzetka oduševljeni njegovim moćnim glasom.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<




 



Aleksa je već prvim nastupom u Pinkovim zvezdama privukao veliku pažnju stručnog žirija, koji je od tada imao samo pohvalne reči za njega.








 



Iako je uglavnom pevao pop pesme kroz takmičenje koje je održano pre dve godine, pokazao je u nekoliko navrata da se snalazi i u drugim žanrovima.








 



"Ostala si uvek ista", "Hendikepiran", "Leđa o leđa", "Nije do mene" samo su neke od pesama kojima je Aleksa oduševljavao žiri koji je po pitanju njega složno ponavljao iste reči - da smo dobili novu tinejdžersku zvezdu! 








 



Kad god bi Aleksa zakoračio na scenu, iz publike bi se začuo grupni vrisak devojaka koje su veoma brzo formirale armiju fanova koja pevača podržava do danas.








 



To se pokazalo i prethodne noći, kada je Aleksa u pevačkom duelu sa Oljom Bajrami odneo ubedljivu pobedu sa više od 80 odsto glasova publike.



Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KRALJ NARODNE MUZIKE BIO JE VAN SEBE DOK JE ON PEVAO U PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo kako je zadrugar MOĆNOG GLASA POSTAO KUM ŠABANA ŠAULIĆA! (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Okt.2018

Svi su bili bez daha dok je Supermen bio na sceni. . Pevač Marko Stolić odmah po ulasku u "Zadrugu" izdvojio se među ostalim takmičarima svojim glasom koji sve ume da ućutka...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.