IMAŠ SINDROM ŽRTVE! Priznale da su u svađi, a onda Dušica BRUTALNO PONIZILA Kiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMAŠ SINDROM ŽRTVE!" Priznale da su u svađi, a onda Dušica BRUTALNO PONIZILA Kiju! (VIDEO)

Suptilan udarac!

Ognjen Amidžić je večeras u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" ugostio članove žirija novog talent šou programa u Srbiji, "Pinkove zvezde". Kristina Kija Kockar, Dušica Jakovljević, Sloba Radanović, Damir Handanović i Srđan Žika Todorović odgovarali su na zanimljiva pitanja koja je osmislio Amidžićev kreativan tim.

Žiri je takođe priznao da na snimanjima " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pinkovih zvezda" dođe do određenih nesuglasica među njima, što su Dušica i Kija pokazale i u emisiji.

- Mi se ne slažemo uopšte, kad nam se suprostave mišljenja stvarno smo jedni prema drugima jezivi. Strogi smo jedni prema drugima - rekla je voditeljka.

- Tu imamo problem jer imamo jednu vatru koju pali gospodin Handanović - rekla je Kija i time objasnila da se ona i Sloba odlično slažu, ali da ih ostali članovi žirija zadirkuju, na šta je Dušica odmah odreagovala.

- Kija će zadržati sindrom žrtve ne bi li opravdala "Zadrugu 1" - navela je Jakovljevićeva.

NAJBOLJA G*ZA ESTRADE! Pevačica je upecala poznatog fudbalera - pogledajte kako VRCKA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIJA ĆE ZADRŽATI SINDROM ŽRTVE DA BI OPRAVDALA POBEDU: Dušica zbog Slobe BOCNULA Kockarevu u emisiji

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2019

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović gostovali su zajedno u emisiji Amidži šou. Kao bivši bračni par, imaju problem u najavi dok borave na istom snimanju, kako je rekao voditelj, a onda je Damir Handanović dolio ulje na vatru. – Tu imamo problem, imamo vatru koju pali samo gospodin Handanović...

Nastavak na Scandal.rs...

ŠOU JOŠ NIJE NI POČEO, A VODITELJKA POTKAČILA KIJU: Nje samo još nema na MOM FRIŽIDERU! Kockareva joj dala OBEĆANJE

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2019

Nakon mnogo najava, gledaoci će već u nedelju videti prvu epizodu ovog šou programa oko kog je vladalo veliko inetresovanje medija. Jedan od najboljih srpskih glumaca Srđan Žika Todorović, direktor CEBEF-a Damir Handanović, voditeljka Dušica Jakovljević i pevači i bivši supružnici Kristina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.