Zaustavila ga saobraćajna policija, a on se zaleteo u njih

Izvor: B92, 28.Avg.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavila ga saobraćajna policija, a on se zaleteo u njih

Majdanpek -- Pripadnici MUP u Majdanpeku uhapsili K. A. (21) iz okoline Majdanpeka, kog sumnjiče da je automobilom "pežo" namerno udario dvojicu policajaca, a potom pobegao.

Kako je saopšteno, kada je policija prilikom kontrole saobraćaja na izlazu iz Donjeg Milanovca pokušala da zaustavi vozilo, K. A. je dodao gas i automobilom naleteo na policijske službenike.

Tom prilikom, dvojica policajaca su zadobila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lakše telesne povrede, osumnjičeni je pobegao, a policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, K. A. je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužiocu po čijem zahtevu mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naleteo kolima na policajce u Majdanpeku i pobegao

Izvor: RTS, 28.Avg.2018

Zbog sumnje da je automobilom udario dva policajca i potom pobegao sa lica mesta, uhapšen je K. A. iz okoline Majdanpeka. . K. A. (21) se tereti za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepružanje pomoći...

Nastavak na RTS...

Uhapšen zbog sumnje da je kolima udario policajce u Majdanpeku i pobegao

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2018

Pripadnici MUP u Majdanpeku uhapsili su danas K. A. (21) iz okoline Majdanpeka osumnjičenog da je upravljajući automobilom "pežo" namerno udario dvojicu policajaca, a potom pobegao BEOGRAD - Pripadnici MUP u Majdanpeku uhapsili su danas K. A. (21) iz okoline Majdanpeka osumnjičenog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.