Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 16:46

Uhapšeni zbog sumnje da su automobilima udarili dvojicu muškaraca, pa pobegli sa lica mesta

Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. N. (1962) i N. K. (1993), saopštio je MUP.

Sumnja se da je P. N, 11. jula ove godine, upravljajući automobilom marke "pežo" u mestu Barič oborio pedesetpetogodšnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << muškaraca i potom se udaljio sa lica mesta.
Usled zadobijenih povreda, pedesetpetogodišnjak je preminuo po prijemu u Urgentni centar.
U drugom slučaju, koji se dogodio dva dana ranije, N. K. je, kako se sumnja, upravljajući automobilom "reno klio" u mestu Veliki Crljeni kod Lazarevca oborio devetnaestogodišnjeg biciklistu i udaljio se sa lica mesta.
Tom prilikom, biciklista je zadobio teške telesne povrede.
Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnim tužilaštvima.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA HAPSI VOZAČE KUKAVICE Pokosili ljude na ulici, pa pobegli s mesta nesreće, žrtve ostavljali krvave na pločniku

Izvor: Blic, 15.Jul.2020

Beogradska policija uhapsila je P. N. (58) i N. K. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.