Uhapšen Vlasotinčan zbog krađe dva automobila

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2021, 15:16

Uhapšen Vlasotinčan zbog krađe dva automobila

19-godišnjak iz Vlasotinca uhapšen je jer se tereti da je prvo ukrao "škodu", a dva dana kasnije i "pežo", navode iz policije. Dodaju da su oba automobila pronađena i vraćena vlasnicima.

B. A. se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Sumnja se da je on ušao u otključan "pežo" 44-godišnjeg muškarca, startovao ga ključem koji je bio u bravi i odvezao se, kao i da je dva dana ranije na isti način uzeo "škodu" 45-godišnje žene - stoji u saopštenju.

Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen zbog krađe vozila

Izvor: JUGpress.com, 28.Jul.2021

LESKOVAC-VLASOTINCE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su V. A. (2002) iz Vlasotinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, saopšteno je danas...Sumnja se da je on ušao u otključan...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.