Tragedija kod Smedereva: Pežo sleteo s puta, jedva izvukli telo vozača iz smrskanih kola (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Smedereva: "Pežo" sleteo s puta, jedva izvukli telo vozača iz smrskanih kola (FOTO)

Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi u Smederevu, muškarac star 48 godina bio je sam u automobilu marke „pežo“ bečkih registarskih oznaka SMEDEREVO- Jedna osoba nastradala je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 14 časova na auto-putu Beograd Niš, kod izlaza za Smederevo „Požarevačka petlja“.Reč je o državljaninu BiH, koji je poginuo kada je automobil kojim je upravljao sleteo sa puta, saznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << „Novosti“.Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi u Smederevu, muškarac star 48 godina bio je sam u automobilu marke „pežo“ bečkih registarskih oznaka. Nastradao je na licu mesta. Automobil je potpuno smrskan, pa su do unesrećenog ekipe Hitne pomoći uspele da dođu tek nakon intervencije vatrogasaca koji su isekli karoseriju. Nažalost, čovek je već podlegao povredama.Još traje uviđaj, tako da se uzrok ove saobraćajne nezgode ne zna.Saobraćaj se odvija normalno.Foto privatna arhiva

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Smedereva, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 25.Feb.2020

. Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se oko 14 časova dogodila na auto-putu Beograd-Niš, kod izlaza za Smederevo "Požarevačka petlja".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.