PEŽO SLETEO SA DRUMA I ULETEO U KUĆU: Poginule dve osobe u nesreći u Vladimircima

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PEŽO" SLETEO SA DRUMA I ULETEO U KUĆU: Poginule dve osobe u nesreći u Vladimircima

Rano jutros na izlazu iz Vladimirovca, opština Alibunar, dogodio se saobraćajni udes Dve osobe poginule su rano jutros u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Vladimirovca, u opštini Alibunar, prenose mediji.Na licu mestu je poginula S. S. (36) iz Beograda, a P. D. (49) je preminuo na putu za bolnicu, objavio je portal "013" .Kako saznaje "Blic", automobil je skrenuo s puta i udario u kuću.List navodi da je veći deo automobila smrskan i uništen.Državljanin Rumunije koji je bio u automobilu Joan A. (27) teško je povređen. On je hitno transportovan u pančevačku bolnicu.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skrenuo s puta i udario i kuću: Dve osobe poginule kod Vladimirovca

Izvor: B92, 30.Avg.2019

Beograd -- Dve osobe poginule su rano jutros u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Vladimirovca, u opštini Alibunar, prenose mediji...Na licu mestu je poginula S. S. (36) iz Beograda, a P. D. (49) je preminuo na putu za bolnicu, objavio je portal "013" ...Kako saznaje "Blic", automobil je skrenuo s...

Nastavak na B92...

NESREĆA KOD KLADOVA! Dve osobe poginule, a dve teško povređene u sudaru dva automobila!

Izvor: RTV Pink, 30.Avg.2019

Dve osobe su poginule, a dve teško povređene u saobraćajnoj nesreći na putu Korbovo-Kladovo.

Nastavak na RTV Pink...

Udes na putu Dobanovci - Novi Sad, povređen muškarac (22)

Izvor: Blic, 31.Avg.2019, 10:55

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u 7.40 sati na putu Dobanovci-Novi Sad povređena je jedna osoba, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.