Foto-vest: Otvoren deveti Sajam automobila u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Okt.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Otvoren deveti Sajam automobila u Nišu

Najnoviji “pežo 508”, jedan od svega 5 do sada proizvedenih, ali i najnoviji modeli “tojote”, “sitroena”, “dačije”, “renoa” i drugih automobilskih brendova biće dostupni Nišlijama u hali “Čair” od danas do nedelje, 7. oktobra.

Omiljeno funkcionersko vozilo; foto: Vanja KeserSvečano i uz prisustvo ministra turizma i trgovine Rasima Ljajića, za posetioce je zvanično otvoren deveti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << po redu Sajam automobila u Nišu.

Zaljubljenici u četvorotočkaše u vikend-izdanju Sajma imaće priliku da se upoznaju sa poslednjim dostignućima auto-industrije, ali i da pazare automobil koji im se dopadne.

Ministar Ljajić je rekao da je od 2001. godine u Srbiju ušlo 70 kompanija iz oblasti auto-industrije.

Kolko mož' da razvije?; foto: Vanja KeserNa kraju krajeva, 40.000 ljudi radi u tim kompanijama i ovo zapravo jeste jedan od sektora koji je lokomotima i motor razvoja ukupne naše privrede - napominje Ljajić, a prenosi RTS.

Novi Duster; foto: Vanja KeserPored automobila, u hali će biti izloženi i motocikli, pa je to prilika i za one koji vole ova vozila da vide šta je trenutno “in”.

Sajam ima i nekoliko pratećih manifestacija, a pored izbora najboljih automobila u različitim kategorijama, biraće se i najbolje osmišljen štand, najbolji izlagač i hostesa.

“Motori” Sajma se gase u nedelju, 7. oktobra, kada se Sajam i zvanično završava.

Za dame; foto: Vanja Keser
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sve srpske premijere Sajma automobila u Nišu

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018

Deveti po redu Sajam automobila otvoren je danas i traje do 7. oktobra u hali "Čair"...Posetioci Sajma automobila u Nišu mogu da vide prvi u Srbiji nove verzije nekoliko veoma popularnih modela...Svakako najznačajnija je nova Pežoova perjanica – "508". Biće izložene i nove verzije "sitroena C4...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.