Crno jutro na putevima Crne Gore – u dve nesreće poginule najmanje četiri osobe, a povređeno 19

Izvor: RTS, 30.Maj.2020, 10:03

Crno jutro na putevima Crne Gore – u dve nesreće poginule najmanje četiri osobe, a povređeno 19

Protekle noći i jutra dogodile su se dve tešek saobraćajne nesreće u Crnoj Gori. Prvo su na Jadranskoj magistrali u opštini Tivat poginula dva mladića iz Srbije. Zatim su se sudarili autobus i automobil kod Nikšića. Tom prilikom poginule su dve osobe a 19 je povređeno.
Jutros oko dva sata, automobil "pežo 307" srpskih registracija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište kružnog toka koji u tom mestu još od kraja prošle godine gradi Opština Tivat.

Portal Vijesti piše da se automobil nesumnjivo kretao velikom brzinom i da je udario u deo betonskih blokova koji služe za formiranje pešačkih ostrva na novoj raskrsnici. U silovitom udaru oba mladića koja su se nalazila u automobilu ispala su iz vozila i zadobila tešek povrede.
Dvadesetogodišnji M. S. iz Vladičinog Hana podlegao je povredama na licu mesta, dok je drugi mladić – K. D. (25) iz Surdulice, sa teškim telesnim povredama transportovan u bolnicu u Kotoru. Preminuo je na putu do nje.
Iz tivatske policije jutros su saopštili da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za upravljačem "pežoa".
Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, uz prisustvo pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat.
"Tijela stradalih u ovoj saobraćajnoj nesreći biće transportovana u KBC Podgorica radi vršenja obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Od strane nadležnih vještaka biće sprovedena potrebna vještačenja, radi utvđivanja okolnosti i uzroka nastanka ove teške saobraćajne nezgode. Stradala lica imala su radne dozvole, po kom osnovu su i boravila u Crnoj Gori", saopštemo je jutros iz tivatske policije.
Sudar autobusa i automobila Oko osam sati i 30 minuta dogodio se i udes na magistralnom putu Danilovgrad – Nikšić. Poginule su dve osobe, a 19 ih je povređeno, j avljaju Vijesti. Sudarili su se autobus i putnički automobil. Autobus se nakon sudara prevrnuo. 

Poginule su dve mlađe ženske osobe. Dvoje povređenih su u kritičnom stanju, od čega je jedno dete. Oni su prebačeni u nikšićku bolnicu. 
Vatrogasci, policajci i medicinski radnici izvlačili su tela nastradalih iz autobusa kompanije "Glušica". 
"Kada samo stigli, videli smo zaista težak prizor. Autobus je sleteo u provaliju od dvadesetak metara", rekao je komandir službe zaštite i spasavanja opštine Nikšić Veselin Gardašević.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladići iz Hana i Surdulice stradali kod Tivta

Izvor: OkRadio.rs, 30.Maj.2020

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Kukuljina, kod Tivta, poginuli su D.K. (25) iz Surdulice i S.M. (20) iz Vladičinog Hana, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije, a prenosi telegraf.rs Nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći, a više detalja kako je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Dva mladića iz Srbije poginula kod Tivta, kolima naleteli na gradilište kružnog toka

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2020

Dva mladića iz Srbije poginula su sinoć u saobraćajnoj nesreći na Jadranskoj magistrali u mestu Kukuljina kod Tivta...Automobil "pežo 307" srpskih registarskih tablica, krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište kružnog toka, udario u deo betonskih blokova kojim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.