Značajno veće plate, penzije i bolji životni standard VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2020, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Značajno veće plate, penzije i bolji životni standard" VIDEO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas izgradnju brze saobraćajnice u Gornjem Milanovcu, kao i kanalizacije u Takovu, Rudniku i Pranjanima.

"Uradićemo kanalizaciju u Takovu, Rudniku, Pranjanima, da te divne delove uredimo. Radićemo još dve škole u Gornjem Milanovcu", rekao je Vučić.

Vučić je naveo da će brza saobraćajnica spojiti centar Gornjeg Milanovca sa auto-putem Miloš Veliki i da će u nju biti uloženo 12 miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vučić je građanima Gornjeg Milanovca poručio da će imati značajno veće plate, penzije, kao i veći životni standard. "Boriću se za veće plate, posebno za ljude koji imaju minimalne zarade", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, plate u Gornjem Milanovcu su 2012. godine bile 34.000, sada iznose 50.000 dinara.

"Decu ćemo vraćati iz inostranstva, nećemo samo zaustavljati da ne odu", rekao je Vučić.

Dodao je i da bi ovo verovatno bila najuspešnija godina u istoriji Srbije da nije bilo koronavirusa.

"Sačekaćemo da rešimo sve te probleme i da napravimo najbolje rezultate", rekao je on i podsetio da je Srbija u januaru imala rast BDP-a čak 6,5 odsto.

Govoreći o izgradnji dvorca u Takovu, Vučić je rekao da postoje problemi sa privatnim parcelama, te da se to trenutno rešava, inače bi odavno počeli da rade na projektu.

On je rekao da će biti još mnogo izazova u budućnosti pred Srbijom, ali da će država samo uz podršku građana uspeti da odoli svim pritiscima.

"Pred nama je još mnogo izazova u budućnosti, imaćemo i nove migrantske krize i nove viruse i imaćemo mnogo muka da sacuvamo svoju zemelju i KiM u Srbiji. Biće mnogo problema, ali uz vaše poverenje i podršku uvren sam da možmeo da odolimo svim pritiscima", poručio je Vučić velikom broju okupljenih građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas adaptiranu i renoviranu Osnovnu školu "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu, u čiju je rekonstrukciju uloženo 248 miliona dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.