Završava glumačku karijeru! Posle Roberta Redforda i Majkl Kejn odlazi u penziju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završava glumačku karijeru! Posle Roberta Redforda i Majkl Kejn odlazi u penziju!

Svoje najbolje filmove snimio je u sedamdesetim godinama života.

Slavni britanski glumac ser Majkl Kejn, u intervjuu za list "Miror", otkrio je da je "svet počeo da mu se zatvara kako se približavao 70. godini života". Onda mu je sa ponudom da se pojavi u njegovom filmu "Betmen: Početak", došao reditelj Kristofer Nolan. Tim filmom, dodaje, ponovo je "započeo" svoju karijeru.

Harry Brown (2009) “It's not Northern Ireland Harry.” “No it's not. Those people >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << were fighting for something; for a cause. To them out there, this is just entertainment.” #danielbarber #michaelcaine #emilymortimer #davidbradley #seanharris #planb #jackoconnell #josephgilgun #liamcunningham #harrybrown #action #crime #drama #dramatic #film #movie #movies #quotes #filmquotes #filmmaking #scene #shot #cinematography #framing #cinephiles #cinephilecommunity #take #cut #thatsawrap #thruthelens

A post shared by Mac Spain (@thruthelens123) on Aug 12, 2018 at 3:18am PDT

Kejn je, kako kaže, svoje najbolje filmove snimio upravo u sedamdesetim godinama života, kao i da je zapravo tek u osmoj deceniji započeo novi deo života kao stariji glumac.

- Kada dođeš do 70. ili 75. godine života misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada glumio - rekao je glumac.

Na tome je ukazao je, zahvalan Kristoferu Nolanu koji ga je angažovao u filmovima "Batman: Početak", "Mračni vitez" i "Prestiž".

To the man who inspires filmmakers and film lovers all over the world... Thank you. #christophernolan #chrisnolan

A post shared by Christopher Nolan (@christophernolann) on Jul 30, 2018 at 7:23am PDT

- Sviđa mi se taj čovek. Smatram ga svojim srećnom zvezom - istakao je legendarni Britanac, koji je glumio u više od 167 filmova.

On, međutim, uprkos pomenutom "oživljavanju", kaže da bi uskoro mogao da ode u penziju.

Kejn i dalje često hoda pomoću štapa, nakon što je u martu slomio članak. Prošle godine je izjavio da je okrenuo zdravijem načinu života, jer se boji oboljenja od karcinoma.

Zbog toga je prestao da pije, počeo je da pazi na ishranu, a podrška u svemu mu je pružila supruga Šakira (71).

Predstojeći filmovi, u kojima ćemo imati prilike da gledamo legendarnog Majkla Kejna su "Kralj lopova" i "Četvoro dece i to".
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.