Izvor: Blic, 21.Okt.2021, 20:52

ŽIVEO 4 KUĆE OD ĐOKIĆA Ovo je ubica porodice iz Aleksinca: Vatrogasac je u penziji, jedan sin mu radi u VOJSCI, a drugi u vatrogasnoj brigadi!

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak. Priveden je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, Goran Džonić (59), saznaje "Blic".
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAPAMĆENA SVIREPOST! Ubica presreo Đokiće na žutom skuteru, naterao Gorana da gleda kako mu UBIJA ŽENU, PA ĆERKU

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

Goran Džonić (59) kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo je na skuteru, ekskluzivno saznaje "Blic". Džonić, inače brat od tetke Gorana Đokića, uhapšen je danas.

Nastavak na Blic...

MORBIDNI DETALJI! Osumnjičeni bio na sahrani svojih žrtava - OVO je rekao svojoj ženi pre nego što je ubio Đokiće

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021

Osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije - rođak je ubijenih, Goran Džonić...Kako je prethodno saopštio MUP, privedena je jedna osoba za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u ubistvu Đokića u selu Moravac kraj Aleksinca...Tad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.