Vulin: Vučić sutra o smanjenju plata i penzija

Izvor: BKTV News, 07.Sep.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vučić sutra o smanjenju plata i penzija

Premijer Aleksandar Vučić sutra objaviti definitivnu odluku koliko će biti smanjene plate i penzije, najavio je danas ministar za rad u Vladi Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin je novinarima na planini Gučevo kod Banje Koviljače rekao da će Vučić tokom dana razgovarati s predstavnicima sindikata i dodao da će se ti razgovori voditi sa “idejom da budu zaštićeni najsiromašniji”.
Ministar je ocenio da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vlada, za razliku od nekih prethodnih, neće zaduživanjem ugroziti budućnost mladih generacija.
- Ova vlada može da se ponaša kao i vlade pre nje: da proda šta ima, da se zaduži još malo, i da jednostavno čeka da vreme prođe, pa će neka buduća vlada raditi ono što mi danas radimo. Mi nećemo da pojedemo i potrošimo budućnost naše dece – rekao je Vulin.
Ministar je na planini Gučevu iznad Banje Koviljače učestvovao na svečanosti povodom stogodišnjice Gučevske bitke u Prvom svetskom ratu.
Izvvor: Beta, Blic
The post Vulin: Vučić sutra o smanjenju plata i penzija appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

KONTROLA: Smanjenje penzija i plata pod lupom MMF!

Izvor: Kurir, 08.Sep.2014, 07:36

Kamen spoticanja verovatno će biti to što je izbegnut najrigorozniji model umanjenja primanja naših građana, kaže izvor Kurira iz Vlade..BEOGRAD - Vlada Srbije će ove nedelje izaći u javnost s konkretnim predlozima mera za uštede u budžetu, a koliko će to uticati na plate, penzije, poreze i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.