Vulin:  MOR odgovorila na zahtev sindikata penzionera

Izvor: Beta Video, 20.Jun.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: MOR odgovorila na zahtev sindikata penzionera

PREŠEVO - Komentarišući stav komisije Međunarodne organizacije rada da Hrvatska nije dužna da penzionerima pretežno srpske nacionalnosti isplati penzije za period od početka rata do 1998. godine, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, je rekao da to nije presuda, već je Međunarodna organizacija rada odgovorila na zahtev sindikata penzionera da odgovori na pitanje da li država Hrvatska krši ili ne krši konvencije MOR-a zato što ne isplaćuje penzije Srbima iz Hrvatske za period trajanja građanskog rata na teritoriji Hrvatske.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Mi ćemo nastaviti da se borimo za naše penzionere i njihova prava

Izvor: Beta Video, 20.Jun.2017

PREŠEVO - Ministar a rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin je podsetio da Vlada Republike Srbije i on kao ministar rada već godinama uporno insistiraju na razgovorima i traže promenu odgovarajućih sporazuma između Srbije i Hrvatske. „Nije moguće da ste radili neko...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.