Vučić najavio: Povećanje plata i penzija u novembru

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio: Povećanje plata i penzija u novembru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će do povećanja plata u penzija u Srbiji doći u  novembru ove godine. 

"Mislim da će od novembra ići povećanje plata i penzija. Za četiri meseca penzioneri će imati značajno uvećane penzije, a i ljudi u javnom sektoru značajno uvećane plate", rekao je Vučić novinarima u Donjim Banjanima. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Vučić je potvrdio i da je predsednik Rusije Vladimir Putin prihvatio poziv za posetu Beogradu, povodom obeležavanja 100 godina od pobede u Prvom svetskom ratu.

Vučić je istakao da će Srbija obeležiti ne 100 godina od primirja, već od pobede saveznika u Velikom ratu, među kojima su bili i naši junaci, na koje smo ponosni, kaže, kao i na njihovu žrtvu za otadžbinu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.