Vučić i Vujović u ponedeljak o smanjenju plata

Izvor: Beta, 06.Sep.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Vujović u ponedeljak o smanjenju plata

BEOGRAD, 6. septembra 2014. (Beta) - Premijer Aleksandar Vučić i ministar finansija Dušan Vujović objaviće u ponedeljak konačnu odluku o tome koliko će biti smanjene plate i penzije, rekao je u subotu ministar privrede Željko Sertić.

"Ministar Vujović i premijer će u ponedeljak objaviti definitivnu odluku o tom pitanju. Te odluke nisu samo ekonomskog tipa nego i političke", rekao je Sertić za televiziju "Pink". >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

"U merama fiskalne konsolidacije nije samo pitanje smanjenja plata i penzija. Na rashodnoj strani budžeta ćemo ući u ozbiljno rešavanje pitanja javnih preduzćea, moramo rešavati pitanje visokih kamata koje su od 2007. podizane da bismo taj deo smanjili", kazao je Sertić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.