GARANTUJEM, BIĆEMO NAJBOLJI Vučić: Plate i penzije se neće smanjivati, samo će rasti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 22:24

"GARANTUJEM, BIĆEMO NAJBOLJI" Vučić: Plate i penzije se neće smanjivati, samo će rasti!

Plate i penzije u Srbiji neće biti smanjivane, držaćemo čvrsto, imaćemo novca, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da razume strah ljudi od posledica epidemije korona virusa na ekonomiju.

On je uveren, kako je rekao u Hit tvit emisiji na Pink televiziji, da će Srbija lakše prebrotiti korona krizu od drugih evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemalja i da penzije i plenzije i plate u javnom sektoru neće biti smanjivane.

- Garantujem ljudima, bićemo najbolji, najlakše ćemo prebroditi krizu, neće biti lako, ali penzije i plate u javnom sektoru neće biti smanjivane. Neće teći med i mleko, ali bićemo najbolji u Evropi - poručio je predsednik.

Kako je naveo, korona je uticala i na investicije.

- Držaćemo se čvrsto, imaćemo novca - rekao je on. "A to da će preko noći neko da živi ko bubreg u loju, to su pusti snovi", istakao je.

Ako, kako je naveo, budemo dovoljno uspešni i sačuvamo stabilnost, plate će biti i povećane.

Predsednik je, međutim, upozorio da su nam ovi protesti naneli ogromnu štetu, posebno kod investitora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.