VEST KOJA ĆE OBRADOVATI SVAKOG NAVIJAČA: Pandev odložio penziju, uskoro potpisuje novi ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 22:55

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI SVAKOG NAVIJAČA: Pandev odložio penziju, uskoro potpisuje novi ugovor

Goran nastavlja svoju odiseju u Seriji A.

Makedonski napadač Goran Pandev odlučio je da nastavi karijeru, prenosi novinar Fabricio Romano. Tridesetosmogodišnji fudbaler načelno se složio da potpiše novi ugovor sa Đenovom do kraja sezone 2021/22.

Pandev se učešćem na Evropskom prvenstvu oprostio od reprezentativnog dresa, ali odlučio je da još sezonu provede u italijanskoj Seriji A.

Goran Pandev has decided to continue playing football. He’s NOT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << retiring and he’s gonna meet with Genoa board in the next days to sign his new contract until June 2022. 🇲🇰 #Pandev

Pandev wants to leave football enjoying one more season with fans in the stadium. @SkySport

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 23, 2021

Makedonac je 2001. iz Belasice otišao u milanski Inter, a igrao je još u Speciji, Ankoni, Laciju, Napoliju, Galatasaraju i od 2015. u Đenovi.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.