Izvor: Blic, 26.Avg.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆE PENZIJE ZA 1,7 MILIONA PENZIONERA Povišice ove nedelje glavna tema u Vladi

Pored povećanja plata u javnom sektoru, rast penzija druga je tema koja je prethodnih dana postala jedna od najvažnijih u Vladi Srbije. Kako saznaje "Blic Biznis", razgovori će biti intenzivirani narednih dana, a konačne odluke o povećanju u Nemanjinoj 11 trebalo bi da budu poznate tokom septembra. Nakon toga, u Srbiju dolazi i delegacija Međunarodnog monetarnog fonda koju će tokom razgovora sa predstavnicima naših vlasti i najviše interesovati rast zarada za više 500.000 zaposlenih u javnom sektoru i primanja za više od 1,7 miliona penzionera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PENZIJE VEĆE OD NOVEMBRA Evo na koliko povećanje može računati 1,7 miliona građana

Izvor: Blic, 27.Avg.2019, 06:53

Povećanje penzija za ukupno 1,7 miliona penzionera u Srbiji trenutno je jedna od najvažnijih tema u Nemanjinoj 11. "Švajcarski model" o kome se do sada više puta pričalo i dalje u Vladi važi za jedan od najizvesnijih modela koji bi mogao da bude osnov za rast primanja najstarijih građana u Srbiji....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.