UNS: Marko Albunović novi v.d. glavnog urednika lista Politika

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020, 01:09

UNS: Marko Albunović novi v.d. glavnog urednika lista Politika

Novi vršilac dužnosti glavnog urednika Politike, najstarijeg dnevnog lista na Balkanu, biće Marko Albunović, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).

UNS navodi da je imenovanje Albunovića saopšteno na kolegijumu tog lista, nakon što je dosadašnji urednik Žarko Rakić 10. septembra otišao u penziju.

Albunović je do sada bio zamenik glavnog i odgovornog urednika Politike, a UNS dodaje da je promena urednika upisana i u Registar medija, koji vodi Agencija za privredne registre.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Marko Albunović postavljen za novog v.d. glavnog urednika Politike

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Okt.2020

Novi vršilac dužnosti glavnog urednika Politike, najstarijeg lista na Balkanu je Marko Albunović rečeno je juče na kolegijumu tog lista, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS)..Dužnost v.d. glavnog i odgovornog urednika Politike Albunović je preuzeo od Žarka Rakića, kojem je 10. septembra...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.