TRAGEDIJA U LOVU: Policajac u penziji slučajno zakačio oroz i stradao

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U LOVU: Policajac u penziji slučajno zakačio oroz i stradao

S. G. je, prema rečima njegovih prijatelja, u lovu bio sa šurakom i još dvojicom lovaca, ali mu nije bilo pomoći iako je odmah prebačen do lekara u Gadžinom Hanu Nekadašnji zamenik komandira policijske stanice u Gadžinom Hanu S. G. (55) iz Niša, koji je stradao nesrećnim slučajem u lovu, sahranjen je danas na groblju u niškom naselju Brzi Brod. Pročitajte još: TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Žena poginula na pešačkom prelazu Prijatelji tragično nastradalog penzionisanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << policajaca kazali su za Betu da je on nastradao u nedelju, u selu Duga Poljana kraj Gadžinog Hana, i to tako što je slučajno povukao oroz lovačke puške "petometke". S. G. je, prema njihovim rečima, u lovu bio sa šurakom i još dvojicom lovaca. "Svratili su do kuće jednog od njih u Dugoj Poljani i kako su hteli da založe vatru i da se ugreju, S. G. je otišao do kola da uzme motornu testeru. Dok je podizao testeru koja se nalazila odmah pored puške, slučajno je zakačio okidač", rekli su prijatelji nastradalog.Pročitajte još: Poginuo policajac kod Žablja: Sleteo sa puta i udario u stub Metak je pogodio nesrećnog čoveka u grudi i nije mu bilo pomoći uprkos toga što su ga rođak i dvojica lovaca odmah prebacili do lekara u Gadžinom Hanu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policajac u penziji nastradao u lovu

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jan.2018

Nekadašnji zamenik komandira policijske stanice u Gadžinom Hanu S. G. (55) iz Niša, koji je stradao nesrećnim slučajem u lovu, sahranjen je danas na groblju u niškom naselju Brzi Brod...Prijatelji tragično nastradalog penzionisanog policajaca kazali su da je on nastradao u nedelju, u selu Duga...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.