Srbija: Ukinut Zakon o smanjenju penzija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Sep.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: Ukinut Zakon o smanjenju penzija

Skupština Srbije usvojila je danas izmene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, kojim se ukida zakon o privremenom uređenju načina isplate penzija. Pezionerima će oktobarska penzija, koju će dobiti u novembru, biti isplaćena bez umanjenja. Osnov za isplatu penzije za oktobar i njeno dalje uskladjivanje, čini penzija isplaćena, odnosno pripadajuća za oktobar 2014. godine, a uskladjena po važećim propisima. Ustanovljava se mogućnost uvećanja uz penziju, u zavisnosti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ukinut Zakon o smanjenju penzija

Izvor: Danas, 29.Sep.2018

Skupština Srbije usvojila je danas izmene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, kojim se ukida zakon o privremenom uređenju načina isplate penzija. Članak Ukinut Zakon o smanjenju penzija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.