STANIJA - STARLETA U PENZIJI: Marko hoće da je ženi, OTKRILA SVE PLANOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA - STARLETA U PENZIJI: Marko hoće da je ženi, OTKRILA SVE PLANOVE

Uradila je sve šta je htela.

Stanija Dobrojević vratila se u Srbiju posle 2 meseca i videla dečka Marka Markovića, a sad su otkrili svoje planove za budućnost.

Starleta je priznala da se sve vreme čula sa Markom preko video poziva, kao i da joj je najviše falilo da ga poljubi i zagrli.

- Pričala sam sa Markom o tome da dođe u Ameriku i on bi to jako voleo. Mada imamo problem s papirima. Ja imam njihove papire, ali sada je veoma teško da se oni dobiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možda bismo mogli da se venčamo, ali to mora Marko da odluči - rekla je kroz smeh Stanija, a Marko je otkrio da bi se odmah njome oženio, što je bilo potpuno neočekivano:

- Samo iz ljubavi bih zaprosio Staniju. Nikada zbog papira. Volim je i zaljubljen sam u nju, pa što se ne bismo onda i venčali. Međutim, ponavljam, neću da se ženim Stanijom zbog papira - kratak je bio maneken i prepustio reč svojoj starijoj izabranici, koja je otkrila da je njeno trenutno zanimanje: starleta u penziji.

- Pre više od deset godina uvela sam termin starleta u Srbiji. Tada nam je bio cilj da kopiramo stil Kim Kardašijan, što smo i uspeli. Međutim, danas postoji armija tih nekih "starleta" i zbog tih svih devojaka ja sam odlučila da budem starleta u penziji. Mnogi se pitaju šta znači to da sam u penziji.

- Pa, sve što sam mogla ja sam uradila. Bila sam u dosta rijalitija, postala sam zvezda, imala sam kratku muzičku karijeru, slikala sam se za mnoge muške magazine, a pritom sam obrazovana i ekonomista sam, sve sam uradila što sam mogla. Tako da, vreme mi je za penziju - kaže Dobrojevićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.