ŠOKANTNA ODLUKA: Zvezda Francuske ide u penziju! Svetski prvaci u neverici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNA ODLUKA: Zvezda Francuske ide u penziju! Svetski prvaci u neverici (FOTO)

Iznenadio sve u domovini.

Odbrambeni fudbaler Arsenala Loren Košćelni odlučio je da završi karijeru u reprezentaciji Francuske nezadovoljan odnosnom sa selektorom Didijeom Dešanom. Kapiten Arsenala kaže da mu je teško palo to što je Francuska osvojila titulu šampiona sveta na Mondijalu u Rusiji jer nije igrao zbog povrede.

- Dao sam Francuskoj sve što sam mogao, sa reprezentacijom je gotovo. Trofej na Mondijalu psihološki me više povredio od traume. Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je pozvao samo jednom i to u septembru kada mi je bio rođendan, a mnogi su me razočarali, ne samo on. Kada si zdrav imaš mnogo prijatelja, a kada si povređen brzo te zaborave - rekao je Košćelni za Kanal plus.

Za "trikolore" je odigrao 51 utakmicu, uz jedan gol, a bio je deo tima koji je igrao na Evropskom prvenstvu 2012. i 2016. (drugo mesto), kao i na Svetskom 2014.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.