Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 12:26

Ramos ostaje u Realu uz smanjenje od 10 posto, ali ima jedan uslov...

Kapiten kraljevskog bi da ode u penziju u dresu koji ga je proslavio

Gotovo cele sezone traje nedoumica da li će Serhio Ramos i od leta biti stanovnik Madrida ili se prihvatiti kofera koji su već spakovani. Malo malo pa se pojavi vest kako je blizu dogovora sa nekim od drugih velikana, pa zatim da je još bliže dogovora sa Realom o produžetku saradnje... I taman se najvijači kralejvskog kluba opuste, pojavi se neka druga infirnacija. Ali, kako sada stvari stoje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odnosno kako najavljuje španski ABC, više ne moraju da brinu, jer je kapiten doneo konačnu odluku - ostaće u Realu.

Dugo je Ramos vagao opcije i ponude ostalih klubova, razmišljao, pričao sa porodicom i prijateljima. Oni su mu, prema pisanju ABC savetovali da je posle svega ipak najbolje da i dalje bude igrač Reala, pa i po cenu manje plate, jer je u kraljevskom klubu stekao skoro sve, poštovanje, silne pehare, prijatelje, novac, ali i njegovi najbliži uživaju u Madridu.

Zato je Ramos na kraju presekao, prihvatio smanjenje plate za deset odsto, samo da bi ostao. Ali, postoji još jedan (ne) mali uslov. On želi dvogodišnji ugovor, kako bi 2023. godine završio impozntnu karijeru u dresu koji je proslavio, ali i u kojem se proslavio.

Ipak, konačan odgovor doneće uprava Reala, koja mu je do sada nudula produženje ugovora na samo jednu sezonu, naravno uz manju finansijsku nadoknadu. Ali možda se sada predomisli i podnudi mu dvogodišnji posle njegove odluke da mu sezonska plata bude umanjena...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.