Penzioner dobio državu na sudu zbog smanjenja penzije

Izvor: Danas, 26.Dec.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner dobio državu na sudu zbog smanjenja penzije

Osnovni sud u Bačkoj Palanci nedavno je presudio u korist penzionera J. M. naloživši Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje da mu nadoknadi sve ono što mu je uzeto primenom Zakona o privremenom uređivanju načina isplate penzija, međutim država će sa svoje strane učiniti sve da izbegne tu obavezu, smatra stručna javnost. Članak Penzioner dobio državu na sudu zbog smanjenja penzije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Bačka Palanka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Državi prete sudske presude od milijardu evra

Izvor: Danas, 27.Dec.2018, 10:09

Iako je u novembru ukinut zakon o smanjenju penzija, njegove posledice mogle bi pratiti državu još dugo. Članak Državi prete sudske presude od milijardu evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.