PROSEČNA PLATA BIĆE 1.000 EVRA, A PENZIJE 500: Predsednik Vučić najavio povećanje primanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 11:06

PROSEČNA PLATA BIĆE 1.000 EVRA, A PENZIJE 500: Predsednik Vučić najavio povećanje primanja!

Vučić je rekao da je za njega lično najvažnije kakav će rezultat pokazati, a ne to, da li se nekom dopada bilo šta drugo kod njega.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Jovane Jeremić "Novo Jutro" na Pinku gde je rekao da je izdvojeno više od 500 miliona za razne vrste pomoći, i da će prosečna plata, kako kaže, biti 1.000 evra do kraja sledećeg mandata.

- Srbija je najbrže ekonomski napredovala u celoj Evropi. Prvi put nam dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lekari iz Nemačke, i medicinske sestre. Sve je veći broj ljudi koji žele da dođu. Imamo problem sa zanatlijama, moraćemo da vidimo neki program da pokrenemo, da ih vratimo u Srbiju. Nezaposlenost nam je na minimumu danas - naveo je predsednik.

- To su rezultati na koje možemo samo da budemo ponosni. Danas je plata preko 610 evra prosečna u Srbiji. Da li je to dovoljno, da li Srbija ide u dobrom smeru? Da, ide. Mi smo rekli do kraja sledećeg mandata, prosečna plata biće 1.000 evra, a prosečna penzija će biti iznad 500 evra - rekao je predsednik Srbije.

Vučić je potom dodao, da je za njega lično najvažnije kakav će rezultat pokazati, a ne to, da li se nekom dopada bilo šta drugo kod njega.

On se dotakao i brojnih uvreda koje je dobio na svoj račun, ističući da ga je sramota da to spominje.

Lepo je kada vas neko napada, a da to ima smisla. Uvrede ne donose rešenje, a lako ih trpim. Nije lako kada su napadi na porodicu, a sve ostalo prilično lako trpim - kaže Vučić.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.