„Oprosti im Bože, jer ne znaju šta rade”: Budvanin protestuje u kolicima pred zgradom opštine (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020, 15:31

„Oprosti im Bože, jer ne znaju šta rade”: Budvanin protestuje u kolicima pred zgradom opštine (VIDEO)

Pred policijskim kordonom našao se i Budvanin Vladan Papan, koji učestvuje u protestima uprkos činjenici da je vezan za kolica Posle nedavne brutalne intervencije policije pred zgradom Opštine Budva, gnevni građani su se ponovo okupili ispred gradske kuće. Pred policijskim kordonom našao se i Budvanin Vladan Papan, koji učestvuje u protestima uprkos činjenici da je vezan za kolica.- Imam invalidsku penziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od 130 evra - kazao je policjacima Papan, govoreći da ne bi voleo da bilo ko završi sa tako mizernim primanjima na koja ga ja ''osudila'' država. On je poručio policajcima da oni i o tome i onome traba da vode računa...Uz podršku drugih okupljenih građana, Vladan je policajcima, sa krstom u ruci, govorio: “oprosti im Bože, jer ne znaju šta rade”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ČOVEK U KOLICIMA I SA KRSTOM U RUCI STAO PRED MILOVU POLICIJU: Njegove reči još odzvanjaju Crnom Gorom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020

Uz podršku drugih okupljenih građana, Vladan je policajcima, sa krstom u ruci, govorio: "oprosti im Bože, jer ne znaju šta rade"..Posle nedavne brutalne intervencije policije pred zgradom Opštine Budva, gnevni građani su se ponovo okupili ispred gradske kuće...Pred policijskim kordonom našao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.